Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Sanna Pitkäsen kampanjatyö-, viestintä-, ja markkinointirekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään.

Rekisterinpitäjänä toimii Menestyvä Varsinais-Suomi ry, s-posti: pitkanen.sannakatariina@gmail.com

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:
– Nimi
– Yhteystiedot
– Asuinalue
– Osallistumishalukkuus vaalityöhön
– Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietoja käytetään Sanna Pitkäsen ja hänen tukiyhdistyksensä Menestyvä Varsinais-Suomi ry:n viestintään sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin.

Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella.

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Sanna Pitkänen, hänen kampanjansa aktiivit sekä Menestyvä Varsinais-Suomi ry:n hallitus. Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Sanna Pitkäsen verkkosivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytetään Gmail-sähköpostipalvelua. Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen tai Microsoftin palveluissa. Henkilötietojen siirto EU-alueelta Yhdysvaltoihin on sallittu sillä perusteella, että Google ja Microsoft noudattavat EU:n tietosuojalain mukaisia datansiirron sopimuksia. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä saat sivulta google.com/privacy/gdpr  ja Microsoftin tietosuojakäytännöistä sivulta microsoft.com/privacy

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa.

Voit milloin tahansa pyytää meitä:
– vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
– korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
– poistamaan henkilötietosi
– rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Voit peruuttaa uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä. Muut tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen pitkanen.sannakatariina@gmail.com

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 7.1.2023.

Jaa tämä sivu